Aangepaste openingstijden week 32/33 Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 tot 15:00.

Mart van Beers – Gasthuisstraat 69 – Kaatsheuvel – 0416 275274[email protected]

RAAMDECORATIE

Houten/aluminium jaloezieën

Geeft uw interieur een prachtige look van zowel de binnen als de buitenkant. Jaloezieën zijn in veel kleuren, materialen en maten beschikbaar denk hierbij aan hout, bamboe, vinyl en aluminium in de maten 65mm, 50mm, 35mm,25mm. Uiteraard bij uw thuis opgemeten en gemonteerd!

Plissé/dubbelplissé shades

Plissés en dubbelplissé shades zijn de oplossing voor elk soort raam, vanwege de talloze manieren van montage geschikt voor zowel draaikiepramen, vaste ramen maar ook koepels. Ideaal om de lichtinval te verminderen of om zelfs alles volledig af te sluiten, met koord of handbediening alles is mogelijk met een plissé of dubbelplissé shades.

Rolgordijnen

Perfect om uw interieur iets extra’s te geven of om gewoon uw slaapkamer te verduisteren. Verkrijgbaar in verschillende diktes, kleuren en motieven met vrije keuze in afwerking!

Duo rolgordijnen

De ideale tussenweg wanneer u zelf wil bepalen hoeveel licht en inkijk er is. Wanneer u de banen over elkaar heen laat vallen sluit u het af, wanneer u dit niet doet is komt er licht binnen en kunt u naar buiten kijken.

SINDS 1987

UW WOONADVISEUR​

onze merken