Aangepaste openingstijden week 32/33 Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 tot 15:00.

Mart van Beers – Gasthuisstraat 69 – Kaatsheuvel – 0416 275274[email protected]

VLOEREN

Laminaat

Laminaat is geschikt voor alle ruimtes in huis. Met een groot assortiment aan kwaliteiten laminaat zit er altijd wel wat voor u bij. In ons assortiment zitten zowel watervaste als krasbestendige kwaliteiten van onder andere Quick step en balterio.

PVC

Flexibele stroken in zowel plank als tegelvormen beschikbaar. PVC is geschikt voor alle ruimtes in huis en kan ook over bestaande vloeren worden gelegd, denk hierbij bijvoorbeeld aan een oude tegelvloer. We beschikken over een zeer breed assortiment aan PVC vloeren met verschillende dessins (hout en beton). PVC is uiteraard ook in visgraat te leggen.

Tapijt

Tapijt is geschikt voor alle kamers in uw huis, ook een echte aanrader voor op uw trappen. Wij beschikken over een breed assortiment met verschillende kwaliteiten van onder andere Desso en Interflooren en Belakos. Tapijt houdt bovendien stof goed vast in is goed voor het dempen van geluid.

Vinyl

Geschikt voor alle ruimtes in huis. De kwaliteit van vinyl is in de loop der jaren sterk verbeterd en zo zijn er nu veel topkwa- liteiten van onder andere inter floor en tarkett beschikbaar in verschillende dessins van houtstructuren tot betenlook. Vinyl is goed voor de demping van geluid en is bovendien goed in prijs.

SINDS 1987

UW WOONADVISEUR​

onze merken